EHRHORN
HUMMERSTON

Bevægelig kreativitet gennem erfaring og kunstnerisk styrke

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank blev kåret som danskernes foretrukne bank, da undersøgelsen blev lanceret første gang i 2009. De har gentaget succesen hvert år siden. Vi har kun bistået dem med at opnå den fine hæder gennem de sidste 10 år, men vi glæder os til de næste 10.  

Læs mere

Chr. Augustinus Fabrikker

Med ejerandele i virksomheder som fx Tivoli, Gyldendal, Jeudan, Podimo og Fritz Hansen er aktiviteterne i Christian Augustinus Fabrikker ganske omfattende og sammensatte. Overblikket har de helt selv styr på. Vi hjælper kun med at formidle det.

Læs mere

Follow Elvis

Vi udviklede denne app for at give alverdens Elvis-fans et sjældent indblik i de steder, Elvis nød at komme i hans elskede Memphis. At dømme ud fra stederne, man kan opleve i app’en, var kærligheden gensidig – selv så mange år efter.  

Læs mere

Optimo

Optimo i Chicago har en klar ambition om at producere verdens fineste hatte. Den målsætning har de efter 25 års research indfriet. Vi hjælper Optimo med at præsentere  hattene, firmaet bag, og hvordan livet under verdens mest eksklusive hatte opleves.  

Læs mere

Ren besked om sundhed

Vi har udviklet en oplysningskampagne om sundhed i samarbejde med Rigshospitalet og Københavns Universitet. Kampagnen tager afsæt i nogle af landets fremmeste eksperters indsigter. Med midler stillet til rådighed fra Sygeforsikring ”danmark” har vi tilrettelagt det hele på æstetisk og forståelig facon, så indsigterne kunne komme danskerne til gode.  

Læs mere

Multiform

I 1982 producerede Multiform sit første køkken. Serien eksisterer stadig og er blevet en regulær designklassiker. Vi hjalp Multiform med at fortælle eksisterende og potentielle kunder, hvorfor deres løsninger stadig er så aktuelle.

Læs mere

Augustinus Fonden

Augustinus Fonden støtter formål inden for adskillige formål, og deres støtte har stor betydning for dansk kulturarv og -liv. Ikke mindst inden for den klassiske musik, hvor fonden er central for talentudvikling og en lang række arrangementer, men Augustinus Fonden støtter også sociale indsatser og uddannelse.

Læs mere

Restaurant
Schønnemann

Schønnemann er kendt for at servere byens bedste smørrebrød, men det budskab var ikke helt nået frem til det yngre segment. Vi har bl.a. hjulpet med at sænke gennemsnitsalderen på stedets gæster, så også yngre mennesker kan opleve den unikke atmosfære, der kendetegner Schønnemann.   

Læs mere

Uddannelse

Vi har udviklet en række materialer for flere uddannelsesinstitutioner. Her gælder det altid om at finde den svære balance mellem et udtryk, som de unge kan se sig selv i, og et udtryk, der levner plads til det indhold, institutionerne er forpligtet til at beskrive.

Læs mere

Kunst

Kunsten er central for vores virke – både forretningsmæssigt og intellektuelt. Det kan man også se, når man besøger vores kontorer. Kunsten er en vedvarende kilde til inspiration, og vi glæder os over, at vi løser mange opgaver for flere internationalt anerkendte kunstnere.

Læs mere

Fonde

Fonde yder afgørende støtte for en lang række videnskabelige, kulturelle og sociale indsatser. Dermed er landets ca. 14.000 fonde med til at mangfoldiggøre og nuancere ansøgeres muligheder og realisere spændende projekter. Vi har fornøjelsen af at hjælpe et par af de fonde.

Læs mere

Kommuner

Kommunernes opgaver er i dag sammensatte. Deres mange funktioner afføder behov for at kommunikere til bestemte målgrupper via specifikke kanaler. Vi hjælper en række af landets kommuner med at sikre, at deres budskaber når frem til de rette modtagere.

Læs mere

KOMPETENCER

KUNDER

A

Aberdeen

Advokatfirmaet Cordes & Castenschiold

Alexander Tovborg

ALK

Alm. Brand Group

Amager Ressourcecenter

Arbejdernes Landsbank

Arnold Busck

Augustinus Fonden

B

Better Energy

Black Iron Horse

Borderstone A/S

British American Tobacco Denmark A/S

C

Capillaqua Innovation

C.F. Møller Danmark A/S

Chr. Augustinus Fabrikker

Codan Forsikring A/S

D

Dades A/S

Danmarks Tekniske Universitet

Dansk Fjernvarme

Dansk Retursystem

Danske Bank

Det Kongelige Danske Kunstakademi

E

Edith Hegedüs

Edition Bløndal

Elmann Advokatpartnerselskab

European Energy A/S

F

Falck 

Faurschou

Fitness Yoga Club

FOA

Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby

Fredensborg Kommune

Frederiksberg HF

Frederiksdal Slot

G

Galleri Nicolai Wallner

GN Store Nord A/S

H

Hoff & Sørensen

Højgaard Holdning

K

Knud Højgaards Fond

KommuneKredit

Kontemplation

Kopenhagen Fur

Københavns Kommune

Københavns Universitet

Kønig Advokater

I

I. F. Lemvigh Müllers Fond

Immanuelskirken

L

Lemvigh-Müller A/S

Lyngby Storcenter

Lyngby Taarbæk Kommune

M

Maersk Group

Meier & Dutch

Metronome Productions A/S

Mielcke & Hurtigkarl

Multiform

O

Otometrics A/S
Optimo Hats

R

Randers Kommune

Randers Kunstmuseum

Renommé Kommunikation

Ribe Kunstmuseum

Ringsted Kommune

Ringsted Kongrescenter

Rovsing & Gammeljord

Rudolph Tegners Museum og Statuepark

Rungsted Gymnasium

S

Scandinavian Tobacco Group A/S

Schønnemann

Sophienholm

Sprit & Co. ApS.

Søfartens Ledere

T

Tandlægeforeningen

Timm Vladimirs Køkken

Trend Snedkeri A/S

Trollbeads A/S

TV2 FRI

V

Vindmølleindustrien

Virum Gymnasium

Vor Frelsers Kirke

X

Xena Networks 

Z

Zirkus Nemo

Zwilling

SVG file icon

Kontakt os


Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du vil høre mere, eller hvis du vil vide, hvordan vi også kan hjælpe dig med at indfri dine mål.

Læs mere

T: +45 70 20 19 72
M: info@eh.dk